Search
Close this search box.

Mr. R.S.B. (Roos) Hordijk

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2014

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Na het afronden van de master Civiel Recht begon Roos als advocaat-stagiair in het aansprakelijkheidsrecht. Na enkele jaren kwam zij tot de conclusie dat zij het menselijke aspect in het vak miste. Zij maakte de overstap naar het letselschadevak en werkte een aantal jaar als claims manager voor een verzekeraar. De diversiteit van de zaken en de complexiteit sprak haar erg aan. Zij vindt het interessant om de feiten te onderzoeken en om de gevolgen van een letselschade op het leven van een betrokkene in kaart te brengen.

Na een korte uitstap naar een verzekeringsmakelaar keerde zij terug in het letselschadevak bij SRB-Rasenberg. Per 1 januari 2020 heeft Roos de overstap naar Andriessen Expertise gemaakt. Zij vindt het belangrijk om letselschadebehandeling transparant te houden en staat achter een praktische benadering. Haar doel is om tot een oplossing te komen waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Roos heeft daarin specifieke kennis en ervaring met aansprakelijkheid van scholen, toedrachtonderzoeken, letsel door dieren en letsel uit sport en spel.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. R.S.B. (Roos) Hordijk is in de blauwe provincies werkzaam.