Search
Close this search box.

Carrière

Een carrière vol uitdaging en met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Andriessen Expertise is een echt familiebedrijf waar inlevingsvermogen, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

Jij gaat een belangrijke rol spelen binnen onze organisatie en in het leven van onze klant. Om deze rol te kunnen invullen, bieden wij jou natuurlijk de handvatten en mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Wij hebben een informele bedrijfscultuur met open en korte communicatielijnen, waar we intensief samenwerken met alle labels binnen de Groep en waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Voor jouw ideeën is voldoende ruimte en ook voor kritische feedback staan wij open. Tot slot kun je rekenen op een gezonde hoeveelheid gezelligheid en humor die ook bij ons familiebedrijf hoort.

Wat verwachten wij van jou?

Omdat we binnen Andriessen Expertise de meest complexe vormen van personenschade behandelen zoeken wij mensen met veel kennis en ervaring. Binnen ons vakgebied gaat het niet alleen om letselschadezaken met kennis en kunde tot een optimale oplossing te brengen. Mensen die schade hebben, moeten ook geholpen worden hun waarde te hervinden. Dit vraagt empathie, tact, inlevingsvermogen en flexibiliteit van jou.

Wil jij je maximaal inzetten voor opdrachtgevers en klanten? Ben je leergierig, ga je graag uitdagingen aan in plaats van ze uit de weg te gaan en bezit je een flinke portie lef en durf en wil je groeien? Dan zoeken wij jou.

Openstaande vacatures

Enthousiaste secretaresse m/v

Ervaren letselschade-expert

Vacatures bij NXT en AVUS

AVUS

Administratief medewerker

NXT

Letselschade-expert

AVUS

Internationaal Schadebehandelaar Materieel

Een sollicitatie bij ons

Een sollicitatie verloopt meestal als volgt:

Reactie binnen vijf werkdagen
Jouw sollicitatie verdient een snelle reactie. Daarom ontvang je in ieder geval binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

Assessment
Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een online assessment die je gewoon thuis kunt doen of direct voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking
In een eerste gesprek willen we graag met jou kennismaken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vervolggesprek
In het vervolggesprek zetten we de puntjes op de i en beoordelen je mate van kennis en kunde diepgaander. Tevens bespreken we de vragen die er nog zijn. Zo wordt helder waar we beiden aan beginnen.

Overeenkomst
Als we samen hebben besloten dat jij bij ons komt werken, dan bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan waar alle afspraken in staan over het werken bij Andriessen Expertise.

Solliciteren

Heb je nog vragen over een vacature? Neem dan gerust contact op met Robert Andriessen via 06 – 46 223 114 of via ro.andriessen@andriessenexpertise.nl