Contact

Wij komen graag met u in gesprek!

Wilt u één van onze experts spreken? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag.

U kunt direct contact opnemen met onze experts door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen of mailen. De gegevens per locatie vindt u hieronder.

Den Bosch

Bastion Vught 1

5211 CZ Den Bosch

Postbus 465
5201 AL Den Bosch

Bereikbaarheid met OV

Andriessen Expertise is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo bevindt het Centraal Station zich op zeven minuten lopen van ons kantoor.

Bereikbaarheid met de auto

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen aan de openbare weg naast ons kantoorpand. Let op: hier geldt betaald parkeren.

Ingang

De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde van het pand Bastion 1 om de hoek. Via een kleine trap staat u voor de deur. Als u aanbelt zal een medewerker de deur voor u openen.

Rotterdam

WTC Rotterdam

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

Postbus 30189
3001 DD Rotterdam

Bereikbaarheid met OV

WTC Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo bevindt de metrohalte Beurs Rotterdam zich op één minuut lopen van de hoofdingang van het WTC. Daarnaast stoppen meerdere trams voor de deur. In de centrale hal kunt u zich aanmelden bij de receptioniste. Het kantoor van Andriessen Expertise is gelegen op de 8e verdieping. U dient aan te bellen bij kamer 858; volg de bewegwijzering.

Bereikbaarheid met de auto

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage P1 van het WTC. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan het Rodezand 19 te Rotterdam. Door middel van een druk op de groen oplichtende knop op de zuil bij de inrit van de garage ontvangt u een inrijkaart. Deze kaart graag bewaren voor het geval er een storing is. Er mag op elke vrije parkeerplaats geparkeerd worden. U krijgt van ons een uitrijkaart.