Search
Close this search box.

Andriessen Academy

De verzekering dat wij ons blijven ontwikkelen

Vakinhoudelijke en persoonlijk ontwikkeling komen samen in de Andriessen Academy

Wat is de Andriessen Academy?

De Andriessen Academy bestaat uit twee pijlers. Zo richt de Academy zich op de opleiding en ontwikkeling van medewerkers van Andriessen Expertise, NXT en Avus, omdat onze medewerkers de belangrijkste schakel zijn binnen ons bedrijf. Het is voor ons essentieel dat zij de mogelijkheden hebben om te groeien in het vak van personenschade-expert en daardoor in staat zijn om het verschil te maken voor zowel de opdrachtgever als de benadeelde.

Daarnaast richt de Andriessen Academy zich op het organiseren van kennisbijeenkomsten en masterclasses, omdat we onze kennis en inzichten graag met u delen en verbinding willen maken met andere vakgenoten en geïnteresseerden. Dit doen we onder de naam Connect.

Connect

Daarnaast richt de Andriessen Academy zich op het organiseren van kennisbijeenkomsten en masterclasses, omdat we onze kennis en inzichten graag met u delen en verbinding willen maken met andere vakgenoten en geïnteresseerden. Dit doen we onder de naam Connect. In een ontspannen setting en op toplocatie ontvangen we u graag om met ons te luisteren naar deskundige sprekers, in gesprek te gaan over onderwerpen die relevant zijn binnen ons vakgebied en verbanden te leggen. Ook is het mogelijk om een specifieke masterclass of training aan te vragen. We treden daar graag met u over in contact.

De aankondiging van onze Connect-bijeenkomsten leest u op deze website. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? U kunt ons uiteraard ook per e-mail of telefoon bereiken.

Geïnteresseerd in Connect?

Vragen over de
Andriessen Academy?

Voor meer informatie over de Andriessen Academy kunt u contact opnemen met Jeroen Quakkelaar.