Search
Close this search box.

Bc. R. (Robert) de Jong

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2004

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Robert de Jong heeft na afronding van zijn HBO-studie Management, Economie en Recht (MER) in 2004 ruim 17 jaar bij schadeverzekeraar Allianz gewerkt. Gedurende die 17 jaar is Robert in verschillende functies werkzaam geweest, achtereenvolgens als schadebehandelaar AVB-schaden, stafmedewerker Operations Claims, teamleider binnendienst van het toenmalige ITEB Schadeservices B.V. (met als nevenfunctie casemanagement in het kader van WGA-eigenrisicodragersverzekeringen).

Sinds januari 2015 was hij werkzaam in de buitendienst van Allianz Claims Services als senior personenschadenexpert. Per 1 juli 2021 maakte hij de overstap naar Andriessen Expertise en is hij werkzaam als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Robert heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, oplossing van vastgelopen zaken, bijzondere juridische kennis, projectmanagement en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

Bc. R. (Robert) de Jong is in de blauwe provincies werkzaam.