Search
Close this search box.

Mr. N. (Nick) van Rooijen

Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2017

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Gedurende de master van zijn rechtenstudie heeft Nick een specialisatie aansprakelijkheidsrecht gevolgd. Na het afronden van deze master is Nick in de letselschadebranche aan het werk gegaan. In 2017 is hij begonnen als belangenbehartiger bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Na een aantal jaar heeft hij de overstap naar de buitendienst van een verzekeringsmaatschappij gemaakt en sinds 1 mei 2023 is hij werkzaam bij Andriessen Expertise. Sinds 2021 staat hij ingeschreven als NIVRE Register-Expert.

Nick vindt het belangrijk om alle betrokken partijen op de juiste manier in het letselschadeproces te betrekken, zodat er gezamenlijk naar een oplossing toegewerkt kan worden. Door duidelijk te communiceren, goed te luisteren en alle slachtoffers met open vizier te benaderen tracht hij tot een oplossing te komen waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn.

Specialismen:

Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Nick heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, werkgeversaansprakelijkheid, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.