Search
Close this search box.

Mr. J.G. (Joanne) Vos

Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2001

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Joanne is in 1993 afgestudeerd als jurist in Utrecht. Tijdens en net na haar studie werkte zij in de gezondheidszorg. Na enkele jaren als advocaat in de algemene ondernemingspraktijk leerde zij al snel dat de combinatie medisch en juridisch, haar het beste paste. De keuze voor de letselschadepraktijk was snel gemaakt en zij heeft met veel plezier zowel voor belangenbehartigerskantoren als voor verzekeraars gewerkt. Tussendoor heeft zij nog enkele jaren in Spanje gewoond. Sinds 2015 heeft zij, met een kleine onderbreking, voor Andriessen Expertise de meest uiteenlopende toedrachtonderzoeken en schades behandeld.

In haar dagelijks werk probeert Joanne altijd een toegevoegde waarde te zijn voor zowel opdrachtgever als de betrokkenen in een zaak. Zij streeft naar een praktische oplossing op de korte en de lange termijn, en een prettige communicatie met korte lijntjes, waarbij ik ook kijk naar de minder voor de hand liggende mogelijkheden. Zij vindt het bovendien erg leuk om jongere of net startende collega’s te begeleiden, bij onszelf of bij opdrachtgevers. Verder is zij voorstander van bemiddeling in een vroeg stadium, soms ook voordat aansprakelijkheid onderzocht of bekend is, om waar nodig escalatie, conflict en onnodige discussie te voorkomen.

 

Specialismen:

Complexe, gecompliceerde of vastgelopen zaken, medische aansprakelijkheid, overlijdensschades en schades van minderjarigen, alsmede intake en bemiddeling.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. J.G. (Joanne) Vos is in de blauwe provincies werkzaam.