Studiemiddag

De Andriessen Academy organiseert onder het label Connect op 24 mei 2022 weer een studiemiddag voor relaties. Het thema van de middag is afwikkeling van massaschade.

Over het onderwerp

Deze middag staat de afwikkeling van massaschade centraal en we hebben daarvoor interessante sprekers op het programma staan.
Aan het einde van de dag hopen wij u (meer) inzicht gegeven te hebben in de actuele thematiek van massaschade (‘class action’), welke ontwikkelingen zich op dit terrein hebben voorgedaan en wat ons mogelijk nog te wachten staat. Daarover zullen de sprekers zich vanuit de theorie en praktijk uitlaten, ieder vanuit hun eigen rol. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij de Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie (WAMCA) die het mogelijk zou moeten maken om massaschadegevallen eenvoudiger collectief af te wikkelen.

Aanmelding evenement

Datum:

24/05/2021

Tijdstip:

13:00 - 18:00

Sprekers

prof. mr. dr. A.J. Verheij

Albert Verheij is hoogleraar privaatrecht aan de RUG en verkent de mogelijkheden om massaschades af te wikkelen in juridisch en rechtsvergelijkend perspectief. Hij staat onder meer stil bij angstschade en bij actuele collectieve acties.

mr. V. Mewa

Veeru Mewa is advocaat bij Victim First advocaten en gaat in op de slachtoffer-groepsdynamiek bij massaschades. Hij bespreekt onder meer het managen van verwachtingen en het stellen van realistische doelen. Hij deelt ervaringen uit de praktijk en benoemt knelpunten en oplossingsrichtingen.

mr. drs. P.H.P.J. Cilon & mr. J. Quakkelaar

Beiden zijn Nivre register-expert en respectievelijk Manager Buitendienst en MT-lid bij Andriessen Expertise. Zij spreken vanuit hun rol als expert en specifieke ervaring met de afhandeling van massaschades. Zij gaan in op de vraag met wie we in massaschades van doen hebben, hoe pakken we de schaderegeling aan, hoe ziet het proces eruit en hoe managen we dat? Welke inzichten heeft dit opgeleverd?

Het programma


13.00 uur
           Inloop en registratie

13.30 uur           Welkomstwoord Robert Andriessen

13.45 uur           prof. mr. dr. Albert Verheij

14.30 uur           mr. Veeru Mewa

15.15 uur           Koffiepauze

15.45 uur           mr. drs. Philip Cilon/ mr. Jeroen Quakkelaar

16.30 uur           Vragen en discussie

17.00 uur           Netwerkborrel

Aanmelding evenement

Locatie

InnStyle
Herenweg 55 in Maarssen

Bereikbaarheid met OV
InnStyle is met het openbaar vervoer te bereiken door via Utrecht Centraal te reizen naar Maarssen Station of Station Overvecht. Vanaf deze stations kunt de U-OV U-Flex bus 913 nemen naar de halte Maarsseveense Plassen.

Let op, Reserveren voor de U-OV U-FLex bus 913 is verplicht. Reserveer minimaal 30 minuten vooraf via de Turrn-app of bel 0900-525 2241. Er rijden op dit traject 8-persoonsbusjes.

Bereikbaarheid met de auto
In uw navigatiesysteem kunt u Herenweg 53 invoeren. Vanaf de afrit N230 Maarsseveen/Maarsseveense plassen slaat u in de bocht linksaf richting het parkeerterrein van recreatiecentrum Maarsseveense Plassen.

Ingang
U kunt de borden van InnStyle volgen op de grote parkeerplaats. De ingang van InnStyle is aan het einde van de parkeerplaats.