Search
Close this search box.

Philip Cilon treedt toe tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep

Lees ook...

06/02/2024

Nationaal Keurmerk Letselschade

05/02/2024

Nieuwe medewerkers gezocht bij Andriessen Expertise, NXT en AVUS!

03/13/2024

Connectmiddag 23 April 2024

06/22/2023

Seminar Medische Aansprakelijkheid

05/30/2023

Robert Andriessen over de ontwikkeling van het expertisevak

03/22/2023

Gastcollege Mastercourse Aansprakelijkheid & Verzekering

De heer Philip Cilon is per 1 mei 2023 benoemd in de functie van Operationeel Manager en treedt daarmee toe tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep. De taken behorende bij zijn vorige functie van manager buitendienst maken onderdeel uit van deze functie.

In het MT blijft Jeroen Quakkelaar de functie van Manager Kwaliteit & Ontwikkeling vervullen en Inge Sanders de functie van Manager Processen (inter)nationaal en HRM. Robert Andriessen blijft de functie van Algemeen Manager, statutair directeur en voorzitter van het MT van de Groep vervullen.

Philip kan zijn uitgebreide inhoudelijke kennis van personenschadeafwikkeling combineren met zijn ruime ervaring als manager binnen de schade- en verzekeringswereld. Hij is daarmee bij uitstek toegerust om onze dienstverlening verder vorm te geven. Met deze uitbreiding zet de Groep opnieuw een belangrijke stap naar een toekomstbestendige structuur en faciliteren wij de verdere groei van ons bedrijf.

“Ik zie uit naar mijn nieuwe functie binnen een organisatie en branche waarmee ik zeer bekend ben. Mooie uitdagingen om de organisatie niet alleen nu, maar ook naar de toekomst vorm te mogen geven met oog voor collega’s en onze opdrachtgevers. Ik zie uit naar deze uitdaging en de daarvoor belangrijke samenwerking met mijn MT-collega’s.”

Deel artikel: