Mr. drs. Philip Cilon MCC wordt manager buitendienst bij Andriessen Expertise

Lees ook...

11/09/2022

Connectmiddag: Medische vs. juridische causaliteit en strategie in de dossierbehandeling bij klachten die medisch niet verklaarbaar zijn.

09/22/2022

Connectmiddag: Massaschade

07/05/2022

Medische aansprakelijkheid: kunst of kunde?

05/10/2022

Andriessen Academy over het onderwerp Reserveren

02/15/2022

Mr. Jeroen Quakkelaar is benoemd tot rechter-plaatsvervanger

02/01/2022

Huidig coronabeleid

Per 1 januari 2022 start mr. drs. Philip Cilon MCC als manager Buitendienst bij Andriessen Expertise. Hiermee zetten wij een volgende stap in ons onophoudelijk streven naar borging en verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Philip was binnen Andriessen Expertise werkzaam als manager projecten en als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring als manager binnen de overheid, de verzekeringsbranche en op vakinhoudelijk en juridisch vlak. Die combinatie maakt hem bij uitstek geschikt voor deze functie.

Philip zegt hier zelf over:

“Na een periode van vakinhoudelijke verdieping is het mooi om nu ook weer managementtaken op te pakken. Een mooie combinatie die binnen Andriessen Expertise mogelijk is gebleken. Ik kijk uit naar de samenwerking met het managementteam en collega’s en heb er alle vertrouwen in dat onze gezamenlijke professionele inzet leidt tot verdere kwalitatieve groei in de meest ruime betekenis. Daaraan wil en zal ik graag mijn bijdrage leveren!”

Deel artikel: