Inge Sanders treedt toe tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep

Lees ook...

05/10/2022

Andriessen Academy over het onderwerp Reserveren

02/15/2022

Mr. Jeroen Quakkelaar is benoemd tot rechter-plaatsvervanger

02/01/2022

Huidig coronabeleid

01/03/2022

Mr. drs. Philip Cilon MCC wordt manager buitendienst bij Andriessen Expertise

04/12/2021

Op zoek naar nieuwe, kundige personenschade-experts!

09/21/2020

Andriessen Expertise Groep wordt partner van masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering EUR

Mevrouw mr. I. (Inge) Sanders is per 1 januari 2021 toegetreden tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep. Het team bestaat nu uit mr. drs. R. (Robert) Andriessen (voorzitter en directeur), mr. J. (Jeroen) Quakkelaar (portefeuille kennis en ontwikkeling) en Inge Sanders (portefeuille processen (inter)nationaal). 
  

Inge heeft ruime managementervaring opgedaan in haar voorgaande functies en heeft zich in de afgelopen twee jaar veel bezig gehouden met het bedrijfsonderdeel AVUS Nederland. Met deze uitbreiding van ons MT zetten we een belangrijke volgende stap naar een toekomstbestendige bedrijfsstructuur en faciliteren wij de verdere groei van ons bedrijf.

“Ik ben er trots op dat ik- samen met Robert en Jeroen – sturing mag gaan geven aan een al jaren succesvolle onderneming die staat voor kwaliteit in haar dienstverlening, maar bovenal waarde hecht aan een persoonlijke en betrokken relatie met haar medewerkers, klanten en partners. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol samen met al mijn collega’s te werken aan een verdere mooie toekomst van de Andriessen Expertise Groep.” (Inge Sanders)

Share on linkedin
Deel artikel: