Search
Close this search box.

Connectmiddag: Massaschade

Lees ook...

06/02/2024

Nationaal Keurmerk Letselschade

05/02/2024

Nieuwe medewerkers gezocht bij Andriessen Expertise, NXT en AVUS!

03/13/2024

Connectmiddag 23 April 2024

06/22/2023

Seminar Medische Aansprakelijkheid

05/30/2023

Robert Andriessen over de ontwikkeling van het expertisevak

05/01/2023

Philip Cilon treedt toe tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep

Op donderdag 8 september vond de uitgestelde voorjaarsvariant van onze Connectmiddag plaats in Het Bomencentrum Nederland in Baarn. De voorjaarsvariant is steeds een drieluik, waarbij door meerdere disciplines naar 1 onderwerp wordt gekeken.

Op het programma stond deze keer de organisatie en afwikkeling van massaschade. Eén oorzaak of gebeurtenis van waaruit personenschade voortvloeit voor meerdere mensen. Met welke zaken wordt de aansprakelijk gestelde partij dan geconfronteerd en hoe is dat anders dan bij “enkelvoudige” schade? Vanuit de bijdragen van prof. mr. dr. A. Verheij, mr. V. Mewa, mr. drs. Ph. Cilon en mr. D.J. van der Kolk behandelden we vergoedingsmogelijkheden, organisatie, communicatie, media- en politieke bemoeienis en nog veel meer.

Wij organiseren onze Connectbijeenkomsten voor onze klanten en partners om samen nog beter te worden in “ons vak”. Hierbij treft u nog de sheets van die dag.

Op dinsdag 8 november as. staat de najaarsvariant van onze Connectmiddag op het programma. De uitnodigingen worden verzonden, maar houd de datum vast vrij in uw agenda!

Connectmiddag massaschade

 

Deel artikel: