Mr. S. (Saskia) Kuijper Fuedi-Elae

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:1992

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Saskia Kuijper is na haar rechtenstudie drieënhalf jaar werkzaam geweest op de letselafdeling van het huidige Allianz Nederland. Destijds stond de overstap “naar buiten” haar al voor ogen. In 1996 is zij derhalve in dienst getreden bij GAB Robins Takkenberg, thans Sedgwick, waar ze sinds 2001 verantwoordelijk was voor de afdeling Personenschade te Rotterdam.

Na een korte onderbreking is ze sinds 1 februari 2013 werkzaam voor Andriessen Expertise, waar zij zich bezig kan blijven houden met (complexe) toedrachtonderzoeken AVB, medische aansprakelijkheid en het regelen van (complexe) personenschades. Ook pragmatiek en een heldere communicatie staan daarbij hoog in het vaandel.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Saskia heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, overlijdensschades, medische aansprakelijkheid, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, massaschade en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. S. (Saskia) Kuijper Fuedi-Elae is in de blauwe provincies werkzaam.