Search
Close this search box.

S. (Sanne) Paul

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige & coördinator NXT Expertise

In vakgebied sinds:2011

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Na haar studie Sociaal Juridische Dienstverlening werkte Sanne Paul acht jaar als juridisch adviseur. Tijdens haar werk als adviseur kwam zij veelvuldig in aanraking met letselschadeslachtoffers. Zij adviseerde over onder andere aansprakelijkheid, het vaststellen van schadeposten en de verhaalbaarheid van letselschade op een aansprakelijke partij.

Vanuit haar wens om meer inhoudelijk iets te kunnen betekenen voor slachtoffers, stapte zij over naar een verzekeraar. Als schadebehandelaar werkte zij zes jaar met plezier, maar miste het persoonlijke contact met de mens achter het dossier. Sinds 1 januari 2017 gaf zij ook invulling aan dat belangrijke aspect van letselschade-afwikkeling bij het team van destijds SRB-Rasenberg en per 1 juli 2018 stapte zij over naar Andriessen Expertise. Naast haar werkzaamheden als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige houdt Sanne zich ook bezig met de coördinering van de binnenkomst van nieuwe experts.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Sanne heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, aansprakelijkheid van scholen, toedrachtonderzoeken, projectmanagement, letsel door dieren, letsel uit sport- en spelsituaties, niet-objectiveerbare klachten en ongevallenpolissen.

Waar ben ik werkzaam?

S. (Sanne) Paul is in de blauwe provincies werkzaam.