Search
Close this search box.

Mr. R.R.T.M. (Remco) Wieskamp

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2013

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Tijdens de master van zijn rechtenstudie heeft Remco Wieskamp stage gelopen bij een advocatenkantoor te Nijmegen en was hij werkzaam voor de FNV en de rechtswinkel te ’s-Hertogenbosch. Hij kwam voor het eerst in aanraking met letselschade tijdens zijn dienstverband bij een rechtsbijstandsverzekeraar. In die periode is zijn interesse in de letselschade en het aansprakelijkheidsrecht in algemene zin verder gegroeid.

Sinds 2013 is Remco actief in de branche. Hij is aanvankelijk begonnen als belangenbehartiger. Binnen deze functie heeft hij enkele jaren de juridische belangen van letselschadeslachtoffers behartigd. Sinds 2017 is Remco actief als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige en werkt hij veelal in opdracht van makelaars en verzekeraars.

Hij vindt het belangrijk om de feiten en omstandigheden in een zaak zo zorgvuldig mogelijk weer te geven zodat dit zowel de positie van het slachtoffer als die van de verzekeraar ten goede komt. Hij is daarnaast pragmatisch ingesteld en zal altijd op zoek gaan naar een oplossing of regeling die voor beide partijen aanvaardbaar is. Vanaf 1 juli 2018 maakte Remco de overstap van SRB-Rasenberg naar Andriessen Expertise.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Remco heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, aansprakelijkheid van scholen, medische aansprakelijkheid, toedrachtonderzoeken, bijzondere juridische kennis, letsel door dieren, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. R.R.T.M. (Remco) Wieskamp is in de blauwe provincies werkzaam.