Search
Close this search box.

N.D. (Nathalie) Verzendaal

Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2000

Nathalie Verzendaal heeft na haar rechtenstudie in Rotterdam gewerkt bij Nationale-Nederlanden, als schadebehandelaar in een binnendienstfunctie. In 2006 kwam zij in dienst bij de Onderlinge Waarborgmaatschappij Centramed, één van de medische aansprakelijkheidsverzekeraars van Nederland, als personenschadespecialist. Zij heeft daar 16 jaar met veel plezier en toewijding gewerkt. Zij behandelde alle voorkomende letsel- en overlijdensschades. In 2021 heeft zij naast haar werk bij Centramed ook gewerkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis als schadebehandelaar. Na langere tijd in de binnendienst werkzaam te zijn geweest, heeft zij per 1 februari 2022 de overstap gemaakt naar Andriessen Expertise B.V. en is zij werkzaam als personenschade-aansprakelijkheidsdeskundige.

Nathalie vindt het belangrijk om de feiten en omstandigheden in een zaak zo zorgvuldig mogelijk weer te geven en vervolgens voor alle betrokken partijen te onderzoeken waar de behoeftes en belangen liggen. Om vervolgens oplossingsgericht en voortvarend een zaak te regelen, die recht doet aan zowel de positie van een betrokkene als die van de verzekeraar.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Nathalie heeft daarin specifieke kennis en ervaring met medische aansprakelijkheid, beroepsziekten en niet-objectiveerbare klachten.