Search
Close this search box.

M.R. (Michel) Drok

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:1986

Michel Drok werkt al meer dan 30 jaar binnen de verzekeringsbranche. Na zijn HEAO studie, werkte hij vanaf 1985 in de binnendienst bij achtereenvolgens de schadeverzekeraars Delta Lloyd (nu Nationale-Nederlanden) en Royal Nederland (nu Allianz). In 1995 koos hij exclusief voor het personenschadevak en startte hij bij het toenmalige Andriessen & Geurst Expertises als personenschade-expert. Vanaf 2000 heeft hij vervolgens eenzijdig slachtoffers bijgestaan.

Sinds 1 oktober 2018 is hij weer terug bij Andriessen Expertise als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. Michel kan hiermee weer invulling geven aan zijn voorliefde voor het verrichten van (toedracht)onderzoeken, gericht op de beoordeling van aansprakelijkheid.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Michel heeft daarin specifieke kennis en ervaring met medische aansprakelijkheid, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, schade van jonge kinderen en letsel door dieren.

Waar ben ik werkzaam?

M.R. (Michel) Drok is in de blauwe provincies werkzaam.