Search
Close this search box.

Mr. M. (Mark) Behlau

Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2007

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Mark heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij sloot deze studie af met twee masters. Verder liep hij onder meer stage bij een juridische afdeling van de politie en werkte meerdere jaren voor de rechtswinkel in Venlo.

Sinds 2007 is Mark werkzaam in de letselschadebranche. De eerste 11 jaar in diverse functies bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar en daarna 5 jaar als senior expert bij een belangenbehartigerskantoor. Na 16 jaar als belangenbehartiger te hebben gewerkt, heeft Mark in 2023 de overstap gemaakt naar Andriessen Expertise en staat hij aansprakelijk gestelde partijen en hun verzekeraars bij.

Mark vindt een persoonlijke benadering van een zaak erg belangrijk. Hij is daarbij pragmatisch ingesteld en probeert door middel van heldere communicatie duidelijkheid en begrip te creëren. Hij is zorgvuldig en houdt in zijn begeleiding en advisering altijd rekening met zowel de belangen van het slachtoffer als die van zijn opdrachtgever.

 

Specialismen: Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Mark heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, medische aansprakelijkheid, letsel door dieren en letsel door sport- en spelsituaties.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. M. (Mark) Behlau is in de blauwe provincies werkzaam.