Search
Close this search box.

Mr. H.M. (Marieke) Bakhuis

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2006

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Marieke Bakhuis heeft na haar studie Rechten in Groningen een aantal maanden gereisd. Daarna is zij een aantal jaren aan de slag gegaan als jurist op een rechtspraktijk. Tijdens het procederen kwam zij, met name in procedures rondom werkgeversaansprakelijkheid, in aanraking met de behandeling van letselschade. Zij heeft toen de overstap gemaakt naar het minnelijk traject.

Eerst heeft Marieke een aantal jaren als belangenbehartiger gewerkt, waarbij zij de (juridische) belangen van letselschadeslachtoffers heeft behartigd. Sinds april 2010 werkt zij als expert in opdracht van verzekeraars en vanaf januari 2020 bij Andriessen Expertise als personenschade – en aansprakelijkheidsdeskundige.

Marieke heeft onder meer de mediationopleiding afgerond, waarbij zij vaardigheden heeft ontwikkeld die met name inzetbaar zijn bij de behandeling van complexe en gevoelige zaken. Marieke denkt graag in constructieve oplossingen, uiteraard steeds in goed overleg met alle betrokken partijen. Zij is pragmatisch ingesteld en zal altijd op zoek gaan naar een oplossing of regeling die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Marieke heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, overlijdensschades, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, mediation/bemiddeling, schade van jonge kinderen, letsel door dieren, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. H.M. (Marieke) Bakhuis is in de blauwe provincies werkzaam.