Search
Close this search box.

Mr. K.G.M. (Karin) Demmer

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2010

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Tijdens haar rechtenstudie aan de universiteit van Nijmegen werkte Karin vanaf 2010 op de schadeafdeling van een verzekeraar. Na afronding van haar studie ging zij een half jaar op reis, om vervolgens als letselschadejurist aan de slag te gaan bij een belangenbehartiger. Twee jaar later kwam zij begin 2016 in dienst als schaderegelaar bij één van de grotere verzekeraars van Nederland en sinds 2018 is zij NIVRE Register-Expert.

Om zich verder te kunnen ontwikkelen, en met name meer diverse en complexere zaken op te lossen, maakte zij op 1 augustus 2019 de overstap naar SRB-Rasenberg. Vanaf 1 januari 2020 werkt Karin als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige bij Andriessen Expertise B.V. Karin behandelt een dossier graag met open en frisse blik en heeft een luisterend oor voor alle betrokken partijen. Zij houdt van een uitdaging en probeert met een oplossingsgerichte en pragmatische insteek haar dossiers te behandelen en tot een goed einde te brengen.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Karin heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, medische aansprakelijkheid, oplossing van vastgelopen zaken en bijzondere rekenvaardigheid.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. K.G.M. (Karin) Demmer is in de blauwe provincies werkzaam.