Search
Close this search box.

Mr. J.J. (Julia) Schraa

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2013

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Gedurende haar studie had het aansprakelijkheidsrecht altijd al Julia’s bijzondere interesse. Tijdens haar master heeft zij het specialisatievak Letselschade en Beroepsziekten gevolgd. Hierdoor is haar interesse voor dit vakgebied verder gegroeid. Na haar afstuderen is Julia door middel van een talentenprogramma bij een verzekeraar in het letselschadevak terechtgekomen.

Na een aantal jaar aan de verzekeraarskant werkzaam te zijn geweest, heeft zij ervaring opgedaan als belangenbehartiger bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Hierna startte zij bij SRB-Rasenberg en inmiddels is zij als aansprakelijkheids- en personenschadedeskundige werkzaam bij Andriessen Expertise. Julia vindt het belangrijk door middel van heldere communicatie duidelijkheid, begrip en overzicht te creëren voor alle betrokken partijen. Zij benadert iedere zaak met een open vizier met als doel een redelijke schadevergoeding overeen te komen in samenspraak met alle betrokkenen.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Julia heeft daarin specifieke kennis en ervaring aansprakelijkheid van scholen, toedrachtonderzoeken en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. J.J. (Julia) Schraa is in de blauwe provincies werkzaam.