Zoek
Sluit dit zoekvak.

J.H. (John) Vijfhuizen

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:1989

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

John Vijfhuizen is min of meer toevallig in het vak beland. Na een aantal jaren bij de politie te hebben gewerkt, kwam hij in 1987 terecht bij een verzekeraar. Daar kwam hij in aanraking met letselschadebehandeling en al snel kreeg hij belangstelling voor het vak. In 1992 stapte hij over naar de buitendienst om negen jaar later de overstap te maken naar GAB Robins, later Cunningham Lindsey.

Na een kort intermezzo bij Crawford trad hij op 1 augustus 2013 in dienst bij Andriessen Expertise. Sinds 1 september 1997 is hij NIVRE Register-Expert en in 2000 rondde hij de opleiding voor arbeidsdeskundige af. De voorliefde voor het vak is door de jaren gebleven. Het blijft een uitdaging om mensen in problemen na een ongeval weer in hun ruimte te krijgen te midden van het krachtenspel van de verschillende partijen en instanties. Naast de letselschadebehandeling heeft John ervaring opgedaan bij het onderzoek naar bedrijfsongevallen en beroepsziekten, waaronder infectieziekten als legionella, MRSA en de ziekte van Lyme. Daarnaast heeft hij een aantal jaren arbeidsdeskundig werk verricht voor één verzekeraar.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar John heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, overlijdensschades, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, mediation/bemiddeling, schade van jonge kinderen, letsel door dieren, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

J.H. (John) Vijfhuizen is in de blauwe provincies werkzaam.