Search
Close this search box.

Mr. G.J.A.M. (Gemma) Kalmeijer

Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:1992

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Gemma is na haar rechtenstudie in Utrecht haar carrière begonnen bij ANWB Rechtshulp. Even bij de algemene aansprakelijkheidsafdeling aan de slag, maar al snel werkzaam in het team letselschade. Waar zij meteen van een van de hefstigste vliegtuigrampen die de Nederlandse geschiedenis kent, de Faro-ramp, de slachtoffers mocht begeleiden bij de schadebehandeling.

Na deze vuurdoop liep haar pad langs onder andere een rechtsbijstandverzekeraar, een expertisebureau, een belangenbehartigerskantoor, een advocatenkantoor, als zelfstandige gedetacheerd worden bij onder andere de Nationale Politie, een verzekeraar en last but not least per juni 2023 bij Andriessen Expertise.

De gemene deler in deze lijst is haar streven naar een rechtvaardig letselschadeproces, bekeken vanuit elke invalshoek die de markt kent. Bij Andriessen Expertise staat Gemma weer met haar voeten in de klei, daar waar het begint.

 

Specialismen:

Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Gemma heeft daarin specifieke kennis van en ervaring met bedrijfsaansprakelijkheden en de co-assurantiemarkt.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. G.J.A.M. (Gemma) Kalmeijer is in de blauwe provincies werkzaam.