E. (Erik) Hovenkamp

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:1989

Erik Hovenkamp is na de studie HEAO-economisch/juridische richting en na twee andersoortige functies, in 1989 in de letselschaderegeling terecht gekomen. Na functies op dat gebied bij Schadebureau Boschman en de Nederlandse Spoorwegen is hij in 1995 als letselschade-expert bij het toenmalige “Andriessen en Geurst Expertises” in dienst gekomen.

In het jaar 2000 was hij medeoprichter van Cordaet Personenschade, waar hij werkzaam was tot 1 september 2021. Vanaf deze datum is hij weer bij Andriessen Expertise aan de slag gegaan als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. Erik heeft ruime ervaring binnen ons vakgebied en deelt zijn kennis en kunde in de interne opleiding van de Andriessen Academy.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Erik heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, overlijdensschades, medische aansprakelijkheid, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, bijzondere rekenvaardigheid, bijzonder juridische kennis, projectmanagement, schade van jonge kinderen, letsel door dieren, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

E. (Erik) Hovenkamp is in de blauwe provincies werkzaam.