Search
Close this search box.

Mr. E. (Emmeken) Fijma

Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2011

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Emmeken heeft na haar rechtenstudie in Rotterdam een aantal maanden gereisd en is toen aan de slag gegaan als schadebehandelaar bij een expertisekantoor. Intern is zij daar doorgegaan als regresexpert, waarna zij in 2011 als personenschade-expert aan de slag ging. In 2017 heeft zij gedurende vier maanden het letselschadeteam van schadeverzekeraar Generali versterkt.

In september 2017 is zij bij Andriessen Expertise B.V. gestart. Emmeken houdt van samenwerken en denkt graag in constructieve oplossingen, uiteraard in goed overleg met alle betrokken partijen. Heldere communicatie, kritisch durven zijn en zoeken naar het gemeenschappelijke doel zijn naar haar mening hiervoor onmisbaar.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Emmeken heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, aansprakelijkheid van scholen, medische aansprakelijkheid, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, mediation/bemiddeling, projectmanagement, bijzondere juridische kennis, massaschade, letsel door dieren, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.

Waar ben ik werkzaam?

Mr. E. (Emmeken) Fijma is in de blauwe provincies werkzaam.