Search
Close this search box.

Mr. E. L. (Ellis) Lensen

Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2014

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Tijdens haar studie Rechten heeft Ellis Lensen stage gelopen bij een advocatenkantoor te Nijmegen, werkte zij als buitengriffier voor de rechtbank Arnhem en deed zij vrijwilligerswerk voor de Wetswinkel in Nijmegen. Na haar afstuderen is Ellis door middel van een traineeship bij een grote verzekeraar in het letselschadevak terecht gekomen. Na een aantal jaar aan de verzekeraarskant gewerkt te hebben, heeft zij in juni 2019 de overstap gemaakt naar SRB-Rasenberg/NXT Expertise. Per 1 januari 2022 heeft zij de overstap gemaakt naar Andriessen Expertise.

Ellis vindt het belangrijk om voor alle betrokken partijen helder te krijgen waar behoeftes, belangen en eventuele knelpunten liggen. Door vervolgens helder te communiceren en open met elkaar in gesprek te gaan is het haar doel om tot een oplossing te komen waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Ellis heeft daarin specifieke kennis en ervaring met zelfstandigenschades, aansprakelijkheid van scholen, supermarktschades en ongevallenpolissen.