AE wordt partner van masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering EUR

TerugGeplaatst op: maandag 21 september 2020

Sinds dit collegejaar is de Andriessen Expertise Groep als partner verbonden aan de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Al veel langere tijd bestond er interesse in deze opleiding en de studenten die de opleiding volbrachten, maar niet eerder konden wij universiteitsverlaters onderbrengen in onze organisatie. Dat is nu anders. 

Met de uitbreiding van de dienstverlening binnen onze bedrijfsonderdelen AVUS Nederland (internationale verkeersschaderegeling) en SRB-Rasenberg met de afwikkeling van Licht Letsel zaken, kunnen wij studenten met deze specialisatie nu niet alleen een interessante stageplek bieden, maar ook een mooie en uitdagende baan! 

Binnen de Andriessen Academy leiden wij medewerkers op. Van student tot senior aansprakelijkheids- en personenschadedeskundige, en verder. Dat doen wij met behulp van beschikbare externe opleidingen, waarbij (in eerste instantie) de NIVRE opleidingen voorop staan, maar vooral ook door onderlinge en gestructureerde kennisoverdracht, op verschillende niveaus van kennis en kunde. Dit is een continu proces binnen onze ondernemingen en vormt de borging van de kwaliteitsbelofte aan onze klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Quakkelaar.Laatste artikelen