Beeldbellen

TerugGeplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Tijdens de coronacrisis ontstaan veel vragen, ook over de afwikkeling van personenschadeclaims.
 
Wij krijgen bijvoorbeeld de vraag of de experts van Andriessen Expertise en SRB-Rasenberg nog steeds hun bezoeken kunnen afleggen.
 
Ja, dat kan zeker!
 
Uiteraard willen wij graag iedereen berichten dat wij, ook in deze moeilijke tijden, klaar blijven staan om letselschades op een hoogwaardige, rechtvaardige en empathische wijze af te wikkelen.
 
Onze experts leggen daarvoor ook nog steeds hun “bezoeken” af bij (verzekerde) bedrijven en zorginstellingen, alsmede bij mensen met letselschade. Dat doen we nu alleen met behulp van beeldbellen (of gewoon bellen) in plaats van fysieke bezoeken, omdat ook wij graag willen bijdragen aan de regulering van de verspreiding van het coronavirus.
 
Alhoewel de informatie-uitwisseling bij een fysiek bezoek rijker is, vormt een videoverbinding een goed bruikbaar alternatief. Het stelt onze experts nog steeds in staat om op een persoonlijke en empathische wijze letselschades af te wikkelen. De beeldbelsoftware die wij gebruiken, biedt daarbij ook een volledige bescherming van persoonsgegevens.
 
Voor alle vragen over onze dienstverlening in personenschade, kunt u steeds contact opnemen met Robert Andriessen (06-46223114 of ro.andriessen@andriessenexpertise.nl).
 
Wij danken u voor het vertrouwen en wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijden!


Laatste artikelen