Coronabeleid Andriessen Expertise Groep

TerugGeplaatst op: zondag 15 maart 2020

In het algemeen committeren wij ons uiteraard aan het nationale beleid, mede o.b.v. van de RIVM richtlijnen. Naar aanleiding van de verstrekkende aanvullende Coronamaatregelen van 15 maart 2020 is ons beleid nu als volgt:

Wij vragen de bezoekers van onze twee kantoren steeds te beoordelen of dat noodzakelijk is, alsdan minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren en niet langs te komen bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Voor onze groep personenschadedeskundigen geldt dat zij al vanuit huis werken. Zij leggen uiteraard ook bezoeken af. Voor hun bezoeken geldt tot 6 april 2020 het volgende:

  1. Er worden geen handen meer gegeven bij de uitvoering van de arbeidswerkzaamheden en er wordt steeds minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar bewaard.
  2. We schorten bezoeken aan verzekeraars en andere opdrachtgevers op tot 6 april 2020. Als bezoeken noodzakelijk zijn, wordt steeds vooraf afgestemd of er voldaan wordt aan hun Coronaprotocollen en worden de mogelijkheden van (beeld)bellen benut.
  3. We verrichten geen fysieke bezoeken aan betrokkenen bij personenschade en/of verzekerden. We laten bezoeken zo veel mogelijk met beeldtelefoon (of eventueel gewone telefoon) plaatsvinden. Indien dat niet mogelijk is, wordt de afspraak verzet naar na 6 april 2020. 

Wij hopen hiermee zo goed mogelijk een bijdrage te leveren aan onze gezamenlijke maatschappelijke inzet om de gevolgen van het Coronavirus te beperken en vertrouwen op uw begrip.Laatste artikelen