Studiemiddag 9 november 2017

TerugGeplaatst op: vrijdag 10 november 2017

Op 9 november mochten wij onze relaties ontvangen voor onze halfjaarlijkse studiedag. De schitterende Orangerie van het Kasteel Maurick in Vught was wederom het decor waar ditmaal drie sprekers, ieder vanuit hun eigen invalshoek, het onderwerp Zorgschade behandelden.
Het spits werd afgebeten door mr. Chris van Dijk, partner en één van de oprichters van het gerenommeerde   advocatenkantoor Kennedy Van der Laan. In zijn voordracht schetste hij het juridisch kader van zorgschade en nam hij het publiek mee in de ontwikkelingen in jurisprudentie met betrekking tot dit dagthema.
Joost Veenendaal, registerarbeidsdeskundige bij Heling & Partners, gaf vervolgens een boeiende presentatie waarin hij de arbeidsdeskundige aspecten aan zorgschade belichtte. Hij toonde de mogelijkheden  binnen de wet- en regelgeving en illustreerde dat met treffende voorbeelden uit zijn dagelijkse praktijk.
Tot slot nam mr. Eric Gerritsen, senior personenschade behandelaar bij Andriessen Expertise en MT lid, het woord. Hij gaf een heldere voordracht waarin voorbeelden vanuit de praktijk van het schaderegelen met betrekking tot de component zorgschade de revue passeerden. Ook presenteerde hij de zes stappen van de Handreiking Zorgschade die De Letselschade Raad eerdaags zal uitbrengen.
Na de presentaties was er een gezellige borrel. Aan de bijeenkomst werden door het NIVRE 3 permanente educatie punten toegekend.
De presentaties kunt u hier bekijken:

Presentatie mr. Chris van Dijk
Presentatie Joost Veenendaal
Presentatie mr. Eric Gerritsen

Als u de volgende keer ook onze gast wil zijn dan kunt u zich aanmelden via academy@andriessenexpertise.nl.

Laatste artikelen