Werkgebied van Robert Andriessen

mr. drs. R. (Robert) Andriessen, NIVRE Register-Expert

Terug
Naam: mr. drs. R. (Robert) Andriessen
Functie: directeur en voorzitter MT
In vakgebied sinds:      2005
   
Telefoon: 088 - 888 5601
Mobiel: 06 - 46 223 114
Email: ro.andriessen@andriessenexpertise.nl
   
Secretariaat: team 5 (Rotterdam)
Telefoon: 088 - 888 5685
Email: team5@andriessenexpertise.nl
   
Certificering: NIVRE Register-Expert
  Wft basis

Robert Andriessen begon in 2000, na afronding van zijn studie Nederlands Recht in Leiden, bij advocatenkantoor Houthoff Buruma te Rotterdam. Aldaar behaalde hij zijn stageopleiding en werd advocaat-medewerker. Hij hield zich hier bezig met aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht en later ondernemingsrecht.

In 2005 heeft hij de overstap gemaakt naar het familiebedrijf. Daar werd hij werkzaam als personenschadedeskundige. In 2009 rondde hij vervolgens zijn deeltijdstudie Bedrijfskunde af aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus universiteit. 

Over de jaren is hij zich, naast de dossierbehandeling, steeds meer gaan bezighouden met de managementtaken binnen SRB Rasenberg en sinds 2013 Andriessen Expertise. Inmiddels is Robert volledig bestuurlijk werkzaam binnen de Andriessen Expertise Groep.

Kwaliteit zal voorop blijven staan bij de afwikkeling van personenschade door Andriessen Expertise. Kwaliteit in klant- en slachtofferbenadering, in kennis, in vaardigheden en in procesefficiency. Daarvoor zijn een goed ICT systeem, constante aandacht voor marktontwikkelingen, maar bovenal deskundige experts essentieel.

Robert heeft zitting in het branchebestuur Personenschade van het Nederlands Instituut voor Registerexperts (NIVRE) en vertegenwoordigt het NIVRE in het bestuur van De Letselschaderaad.

Specialismen:
Aansprakelijkheidsbeoordeling en schadeafwikkeling in personenschade, waaronder specifiek toedrachtonderzoek en zelfstandigenschaden. Verder houdt Robert zich veel bezig met ondernemerschap en strategie.

Hobby's:
autosport, triathlon en koken.