Werkgebied van John Vijfhuizen

J.H. (John) Vijfhuizen, NIVRE Register-Expert

Terug
Naam: J.H. (John) Vijfhuizen
Functie: personenschadedeskundige
In vakgebied sinds:      1989
   
Telefoon: 088 - 888 5617
Mobiel: 06 - 46 921 943
Email: j.vijfhuizen@andriessenexpertise.nl
   
Secretariaat: team 1 ('s-Hertogenbosch)
Telefoon: 088 - 888 5681
Email: team1@andriessenexpertise.nl

John Vijfhuizen is min of meer toevallig in het vak beland. Na een aantal jaren bij de politie te hebben gewerkt, kwam hij in 1987 terecht bij een verzekeraar, waar hij in aanraking kwam met letselschadebehandeling en al snel belangstelling kreeg voor het vak. In 1992 stapte hij over naar de buitendienst om 9 jaar later de overstap te maken naar GAB Robins, later Cunningham Lindsey. Na een kort intermezzo bij Crawford trad hij op 1 augustus 2013 in dienst bij Andriessen Expertise.

Vanaf 1 september 1997 is hij als Register expert ingeschreven bij het Nivre. In 2000 rondde hij de opleiding voor arbeidsdeskundige af. De voorliefde voor het vak is door de jaren gebleven, het blijft een uitdaging om mensen in de knel na een ongeval weer in hun ruimte te krijgen, midden in het krachtenspel van de verschillende partijen en instanties.

Naast de letselschadebehandeling heeft John ervaring opgedaan bij het onderzoek naar bedrijfsongevallen en beroepsziekten, waaronder infectieziekten als legionella, MRSA en Lyme. Daarnaast heeft hij een aantal jaren arbeidsdeskundig werk verricht voor één verzekeraar.

Specialismen:
beroepsziekten, bedrijfsongevallen, zelfstandig ondernemers en arbeidsdeskundige zaken.

Hobby’s:
hardlopen, (berg) wandelen, lezen, schilderen, kunstgeschiedenis.