Hoe gaan wij om met persoonsgegevens?

Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor Andriessen Expertise B.V. van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens

Onze opdrachtgevers zijn primair verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij verwerken uw persoonsgegevens voor onze opdrachtgevers.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Andriessen Expertise B.V. verwerkt uw persoonsgegevens omdat dit noodzakelijk is voor uitvoering van de overeenkomst met onze opdrachtgevers. Hieronder treft u een overzicht aan van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  • NAW-gegevens;
  • telefoonnummer;
  • e-mailadres;
  • overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld op onze website, in correspondentie, tijdens huisbezoeken en telefonisch.
Naast de bovenstaande persoonsgegevens verwerken wij ook de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:
  • financiële gegevens;
  • medische gegevens;
Wat doen wij met uw persoonsgegevens? Doelen van verwerking van persoonsgegevens

Andriessen Expertise B.V. verzamelt en bewerkt persoonsgegevens en eventuele andere gegevens van onder andere partijen die letselschade vorderen, partijen die aansprakelijk (gesteld) zijn voor letselschade, getuigen, alsmede van niet-direct betrokkenen, zoals nabestaanden, familie, werkgevers en bekenden ten behoeve van:
  • juiste uitvoering van de toebedeelde opdrachten;
  • adequate informatievoorziening naar slachtoffers, belangenbehartigers en opdrachtgevers;
  • analyses en advies ten behoeve van onze opdrachtgevers;
  • fraudevoorkoming en –bestrijding;
  • regres.
Beveiliging van persoonsgegevens

De gegevens worden bewerkt en beheerd in een ICT-systeem en in fysieke dossiers,  waartoe alleen die personen toegang hebben die voor geheimhouding hebben getekend.

Andriessen Expertise B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Andriessen Expertise B.V. heeft een informatiebeveiligingsbeleid opgesteld en met inachtneming daarvan fysieke, organisatorische en elektronische maatregelen getroffen.

Uitwisseling van persoonsgegevens

Andriessen Expertise B.V. verstrekt uw persoonsgegevens nimmer aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met onze opdrachtgevers of wij hiervoor uw toestemming hebben.

De gegevens worden in dat geval alleen verstrekt aan onze opdrachtgevers, onze medewerkers en bij de uitvoering van de opdracht ingeschakelde hulppersonen, zoals medisch, arbeidskundig, herstelgerichte en rekenkundig adviseurs.

Bewaren van persoonsgegevens

Andriessen Expertise B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt, en in elke geval zo lang als specifieke regelgeving vereist.

Website en Cookies

Op de website kunt u ons via een contactformulier benaderen. Onze website maakt daarbij geen gebruik van tracking cookies of google analytics.

Contactformulieren worden automatisch na een maand verwijderd.

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het Privacy Statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Uw privacy rechten

U heeft recht op inzake in uw persoonsgegevens en u heeft het recht om correctie, beperking, verwijdering en overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Ten slotte kunt u bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens.

Indien de verwerking van uw gegevens berust op toestemming, dan kunt u deze toestemming te allen tijde intrekken.

U kunt uw schriftelijke verzoeken dan wel vragen met betrekking tot privacy-gerelateerde zaken per e-mail sturen aan privacy@andriessenexpertise.nl of per post sturen aan Postbus 465, 5201 AL 's-Hertogenbosch.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzake, correctie, beperking, verwijdering en/of overdracht van uw persoonsgegevens door u is gedaan, controleren wij uw identiteit. Dit ter bescherming van uw privacy. Andriessen Expertise B.V. zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

U bent tevens gerechtigd een klacht in te dienen over het gebruik van uw gegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zie hiervoor: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht om wijzingen aan te brengen in het Privacy Statement. Controleer daarom regelmatig het Privacy Statement voor een update van ons privacy beleid.